ONZE WERKWIJZE

ambitie

WE STARTEN MET DE STRATEGISCHE AMBITIE

Met een blik op de toekomst ontwerpen we een strategische ambitie. Vervolgens creëren we innovatieve oplossingen om die ambitie te gaan realiseren.

design

WE HANTEREN EEN DESIGN AANPAK

Vanuit empathie naar probleem definitie ontwerpen we een pad dat voor elke organisatie uniek is naar de context en de organisatie. We maken-testen-leren.

movement

WE CREËREN BEWEGING EN BRENGEN VERNIEUWING

We betrekken directie én medewerkers. We creëren beweging door te prototypen met 'kleine' initiatieven om daarna op te schalen tot blijvende vernieuwing.

good practice

WE WERKEN MET GOOD PRACTICES

We brengen geweldige methoden, tools en learnings van andere organisaties. We maken alles passend voor de unieke context van elke organisatie.

digitaal samenwerken

IN DE VORM DIE BIJ JOU PAST

Dat kan met fysieke sessies, maar ook door effectief digitaal samen te werken. Onze ervaring in digitale tools helpt om de beste sessie voor het beste moment neer te zetten.

WE HEBBEN DE ERVARING & TOOLS VOOR DIGITALE SESSIES

Het creëren van een nieuwe strategie in vijf online sessies

Opzetten van een nieuwe strategie met Skretting. Een online whiteboard (Mural) was opgezet om samen te werken tussen  Nederland en Noorwegen. In vijf dagen, in verschillende online sessies hebben we dit proces gefaciliteerd met o.a. break out sessies.

Coaching van innovatie teams op afstand

Coaching  van twee internationale innovatie teams van Trouw Nutrition. Beide teams bestonden uit 6 verschillende nationaliteiten, verspreid over de wereld. Wij hebben de sessies met Mural gefaciliteerd, om zo gezamenlijk nieuwe proposities op te stellen en te valideren.

Kick-off  en coaching van agile werken

Voor de agile transitie bij een afdeling binnen L´Oréal is de kick off en coaching op twee locaties (Nederland en België) via video gefaciliteerd. Om zo het aantal reisbewegingen te beperken. Via de online sessies zijn de doelen van het project afgestemd en vastgesteld.

BENIEUWD HOE WIJ JULLIE KUNNEN HELPEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP