team

Strategiemakers lustrum festival

Strategiemakers bestaat dit jaar 10 jaar!

En dat vieren wij. Niet alleen door de inhoudelijk slag die we dit jaar slaan, maar ook door feestelijke activiteiten. Zo hebben we als Strategiemakers begin dit jaar allemaal een eigen appelboom gekregen die we al hebben zien bloeien.
Daarnaast willen we ook graag wat doen voor onze omgeving, voor onze (oud)klanten en relaties. En daarom organiseren we het Strategiemakers lustrum festival op 4 oktober 2022.

Met als thema: Verbeter de wereld, begin.

Hoe ga je dat terug zien?

Verrassende sprekers, zoals Lodewijk Hoekstra, die als presentator en ondernemer voorvechter is van een duurzame wereld. Dolores Leeuwin opent het gesprek over het sociale fundament van duurzaamheid: de mens in een inclusieve samenleving. Werner Schouten gaat voor generatie gerechtigheid. Met zijn Duurzame Troonrede maakte hij naam, niet voor zichzelf, maar voor een leefbare toekomst voor jonge generaties.

Ook kun je deelnemen aan interessante, grappige en uitdagende Begin!-workshops zoals:

  • Begin! met een sterk verhaal bouwen
  • Begin! met organisaties wakker schudden
  • Begin! met de taboe tafel benoemen – hardnekkige no go’s op het gebied van duurzaamheid
  • Begin! met leren van ervaringen van andere bedrijven
  • Begin! met hoe kan ik zelf bewuster en duurzamer leven

De workshops worden gefaciliteerd door verschillende partners en professionals, zoals comedian Hans Gommer, onderzoeksbureau CE Delft, Strategiemakers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. De definitieve tijden van het programma volgen.

Het wordt een middag vol interactie, inspiratie en bovenal gezelligheid op de feestelijke locaties rooftopbar Kleurstoff en Strategiefabriek.
De inloop start om 3 uur, de eerste spreker staat om half 4 op het podium. Er zijn twee rondes workshops en om half 7 sluiten we af met een borrel met hapjes.

 

Strategiemakers lustrum festival