RE:IMAGINE STRATEGY COMMUNITY

We ontwerpen (met energie!) het strategieproces van morgen. En dat willen we graag met anderen delen & valideren!

Daarom organiseren (digitaal) we de re:imagine strategy community. Een kleine groep ervaringsdeskundigen uit verschillende sectoren in het bedrijfsleven en de wetenschap.

Doe je mee?

Stuur Natalja of Floor een berichtje of meld je aan via het formulier.

Je krijgt inspiratie, kansen om te netwerken en kennis uitwisseling met mensen met interesse in strategie. Wij geloven in openheid en delen de content met je om te gebruiken. Daar vragen we voor terug dat je ook jouw kennis, ideeën en netwerk deelt en je commitment tot in ieder geval begin september.
Zo kunnen wij met z’n allen groeien en een mooi verhaal vertellen aan collega’s en relaties.

Waarom?

Strategiemakers is in de vorige financiële crisis in 2012 ontstaan. Ons doel was om de manier waarop bedrijven met strategie omgaan te vernieuwen. Creatiever, samen met de organisatie, en actiegericht. Daar hebben we veel bedrijven mee geholpen.Nu is het weer crisis en overduidelijk dat verdere vernieuwing noodzakelijk is. We hebben meer duurzame, innovatie organisaties nodig. Organisaties met een aantrekkelijke visie op de toekomst (2030) die de mens, ecosystemen, duurzaamheid, technologie en innovatie volledig integreren in hun strategie.

AANMELDFORMULIER

CONTACT MET ONS OPNEMEN?

CONTACT